Відділ економічного розвитку і торгівлі повідомляє


Чеська недержавна гуманітарна організація «Чоловік в біді» (People in need) в Україні проводить конкурс за поданням грантів для створення/відновлення і розвитку стійкого бізнесу на території Донецької області.
МЕТА ПРОЕКТУ: Створення і розвиток стійких джерел доходу для жителів Донецької області
ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ПРОЕКТІ? Участь в проекті можуть приймати люди що проживають в даний момент в одному з районів Донецької області: Александровський, Бахмутський, Веліконовоселковський, Добропольський, Константіновський, Лиманський, Марїнський, Покровський, Слов'янський, Ясиноватський райони, а також міста: Авдєєвка, Бахмут, Доброполье, Дружковка, Константіновка, Краматорськ, Лиман, Мірноград, Новогродовка, Покровськ, Селідово, Слов'янськ, Торецк, Угледар.
УМОВИ ПРОЕКТУ: Гранти надаються на конкурсній основі. Рішення про надання гранту приймається конкурсною комісією. Головним критерієм відбору заявок є ефективність ваших планів по використанню гранту для досягнення мети проекту, а саме: • наявність ідеї по створенню (розвитку поточного) дрібного бізнесу або самозанятості; • наявність конкретного плану дій на 6-12 місяців після здобуття гранту; • обгрунтованість вашої ідеї і очікуваних показників (наприклад, виручки і витрат);
МАКСИМАЛЬНИЙ РОЗМІР ГРАНТУ: Гранти до 35 тисяч гривень можуть бути надані всім учасникам. Гранти до 55 тисяч гривень можуть бути надані учасникам, які нададуть найбільш перспективні заявки і зможуть зробити власний грошовий внесок в реалізацію бізнес-плану в розмірі не менше 30% від суми запрошуваного гранту.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner