Запрошуємо Вас відвідати Форум Smart Building

 

Запрошуємо Вас відвідати Форум Smart Building, який відбудеться 28 лютого - 1 березня у м. Київ, Хрещатик, 2 (Конгрес Центр "Український Дім") при підтримці галузевих Міністерств та організацій.
SMARTBUILDING - міжнародна професійна виставка конференція, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтелектуальних систем і автоматизації, енергоефективності та smart рішень для створення "розумного міста".
Це єдиний майданчик в Україні, який об'єднує стартапи, невеликі локальні компанії, а також відомі світові бренди і компанії ринку розумних технологій і будівництва.
В рамках ділової програми заплановано проведення дводенної конференції і виступи понад ЗО спікерів. Серед відвідувачів заходу - міські голови та голови райдержадміністрацій, керівники комунальних підприємств, ЖЕКів, ОСББ, керуючих компаній, керівники будівельних компаній та представники бізнесу.
Повідомляємо, що для представників міських та районних адміністрацій, комунальних підприємств вхід на виставку і конференцію - БЕЗКОШТОВНИЙ. Будемо дуже вдячні, якщо цю інформацію також буде поширено серед комунальних підприємств, ОСББ та ЖЕКів.
Офіційне відкриття заходу. 28 лютого об 11:00 годині.
Час роботи 28 лютого - 1 березня, з 10:00 до 18:00 години.
Детальнішу інформацію про программу заходу можна отримати на веб-сайті форуму smart-building.monet.kiev.ua або за телефоном організаторів: 0731404016.
Реєстрація на Форум за посиланням: http://buy.tfe-lite.ru/ru/96185 або електронною адресою: monet2017info@gmail.com
Сподіваємося на плідну співпрацюі будемо щиро раді бачити Вас на Форумі.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner