Лиманське відділення поліції Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області оголошує набір кандидатів на денну форму навчання до ВНЗ МВС України

 

з числа випускників загально – освітніх шкіл 2019 року та попередніх років.
Запрошуємо Вас продовжити навчання та отримати вищу юридичну освіту за спеціальностями «Правознавство», «Правоохоронна діяльність» в кращих вищих навчальних закладах країни з підготовки працівників для Національної поліції України та Міністерства внутрішніх справ України.
Підготовка фахівців на денній формі навчання у ВНЗ МВС України здійснюється за кошти державного бюджету, під час якого курсанти забезпечуються харчуванням, речовим майном, грошовим утриманням та проживанням. Період навчання зачисляється до стажу служби в Національній поліції України та загального страхового стажу.
Після закінчення ВНЗ МВС України всі випускники отримують первинні офіцерські звання та обов’язково працевлаштовуються на посади середнього складу поліції у відділах (відділеннях) поліції, які здійснювали направлення на навчання.
За детальною інформацією про умови вступу, інформацію про ВНЗ МВС, вимоги до кандидатів, умови проходження служби в Національній поліції звертатися до підрозділу кадрового забезпечення Лиманського відділення поліції Слов’янського ВП ГУНП в Донецькій області за адресою: м. Лиман, вул. Свободи, 27, та на Веб-сайти ВНЗ МВС України:
Національна академія внутрішніх справ - www.naiau.kiev.ua
Харківський національний університет внутрішніх справ - www.univd.edu.ua
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ - www.dduvs.in.ua
Одеський державний університет внутрішніх справ - www.oduvs.edu.ua
Донецький юридичний інститут МВС України - www.dli.donetsk.ua
Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка - lduvs.сso@gmail.com, lduvs.forum24.ru – онлайн консультація
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner