Вітання міського голови з Днем Збройних Сил України


Вельмишановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, військовозобов’язані та активісти волонтерського руху Лиманської громади!
Шановні захисники Української держави! Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від мене особисто прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом — Днем Збройних Сил України!
6 грудня — свято тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави! Саме завдяки вашому незламному духу, хоробрі військовослужбовці, наша країна стримує натиск на демократичні цінності вільного вибору та залишається суверенною незалежною державою! Ми шануємо ваш справжній козацький характер та міць духу українського воїна!
На жаль, своє професійне свято ви знов зустрічаєте в небезпечних умовах. Кожного дня, не боячись дивитись війні в очі, військовослужбовці з усіх куточків країни, крок за кроком, виборюють спільну українську мрію — жити в неподільній, суверенній державі. Тисячі хлопців та дівчат, серед яких і лиманці, за зброєю в руках демонструють ворогу силу української єдності, відстоюючи свободу своєї Батьківщини.
Лиманщина ніколи не забуде своїх сміливих синів, які не пошкодували власного життя задля миру на українській землі: Сергій Карпо, Генадій Запара, Володимир Бражник, Ростислав Проньков. Пам’ять про всіх жертв підступної, неоголошеної війни завжди буде болем лунати в наших серцях.
Прийміть слова щирої вдячності за те, що встали на захист рідної країни та кожного українця! Нехай вас завжди супроводжує удача, добрі надії та незламна віра, а гідність, шляхетність та милосердя стоять за кожним вашим рішенням! Нехай рідні та близькі пишаються вами, дарують турботу та завжди чекають вас додому! Міцного здоров’я вам, шановні захисники!
Зі святом!

Міський голова                    Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner