Запрошуємо підприємців на тренінг!


29 листопада представництво Норвезької ради у справах біженців в Україні (NRC) завітають до Лиманської громади, аби провести семінар-тренінг за програмою “Маркетинг та управління фінансами”.
До участі запрошуються як приватні підприємці, які вже ведуть свою діяльність; так і мешканці громади, які тільки планують відкрити свою власну справу та розглядають свою участь у грантових програмах.
4-ох годинний тренінг об’єднає підприємців громади у прагненні пошуку шляхів розвитку своєї власної справи, вірному підбиранню та побудові маркетингової політики та грамотному управлінню фінансами.
29 листопада
10:00
1 поверх, мала зала виконавчого комітету Лиманської міської ради.

Регіональний семінар для представників бізнесу!
28 листопада о 10-00 у місті Бахмут відбудеться семінар-тренінг “Використання альтернативних методів вирішення спорів/конфліктів, діючих програм та наявних в регіоні послуг з медіації”.
Захід відбудеться на базі Горлівського інституту іноземних мов у м. Бахмут, вул. Садова №78-А, ауд. 412.
До участі в семінарі запрошуються: представники бізнесу (підприємці, юристи, економісти, менеджери та інші), представники органів влади, неурядових громадських організацій та бізнес-асоціацій, адвокати, судді та всі бажаючі, хто по роду своєї діяльності спілкується з людьми та мають справи з вирішенням спорів/конфліктів.
Семінар покликаний ознайомити учасників з більш ефективними механізмами вирішення спорів, які виправдали себе в інших країнах; а також чим досягти покращень для суспільства, бізнесу, сторін конфлікту в частині економії часу та коштів, повної конфіденційності, можливості впливати на результат та зберегти ділові та партнерські взаємовідносини, гарантії виконання прийнятого рішення тощо.
Учасники заходу за час семінару не тільки ознайомляться з вищезазначеними темами, а й проведуть відпрацювання деяких методів вирішення спорів.

 

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner