МОМ продовжує набір спеціалістів, що надають безкоштовні психосоціальні послуги населенню.

 

Відділ інвестиційної діяльності виконавчого комітету міської ради повідомляє, що Міжнародна Організація з Міграції (далі - МОМ) за фінансової підтримки Уряду Японії продовжує набір учасників на новий проект для місцевих спеціалістів, що надають безкоштовні психосоціальні послуги населенню.
 До участі у проекті запрошуються спеціалісти із психосоціальної підтримки, що проживають в Донецькій та Луганській областях (території, підконтрольній уряду України), які:
 мають диплом про фахову освіту;
 працевлаштовані у службах або установах, що спеціалізуються на наданні безкоштовних психосоціальних послуг населенню, або залучені до волонтерських організацій, що надають такі послуги;
 мають досвід у проведенні тренінгів, семінарів для населення;
 бажають отримати нові професійні знання та навички, практичні інструменти психосоціальної роботи із постраждалим населенням.
 Програма запланована в 3 етапи ( 2 тренігата консультативна підтримка)
 Щоб долучитися до програми, потрібно заповнити заявку (скачати за посиланням https://gurt.org.ua/news/grants/48197/ у прикріпленому файлі, або звернутися до контактних осіб з центру соціально-психологічної підтримки «Ресурс»: Анастасія Жидкова +38(067) 618 21 36, Вікторія Петрова +38 (068) 254 59 59) та відправити на електронну адресу: resource14zp@gmail.com до 30 вересня 2018 року.
 Прийом заявок триватиме до завершення формування тренінгових груп. Відбір відбувається на конкурсній основі - подання заявки не гарантує, що ви станете учасником тренінгу. Відібраним учасникам програми зателефонують співробітники МОМ, або представники виконавчого партнера МОМ. Відібраним кандидатам повідомлять місце та точну дату проведення тренінгу.
 Просимо взяти участь у проекті та про прийняте рішення  повідомити відділ інвестиційної діяльності виконавчого комітету Лиманської міської ради на електронну адресу: investliman@ukr.net , до  30.09.2018 року.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner